duminică, 31 decembrie 2006

FOTO. Primul antrenament oficial pentru Alex

Începând de marţi, 3 ianuarie 2012, Alexandra Marin (foto, a doua din dreapta) este jucătoarea echipei Baschet Club Star. Sportiva a evoluat în prima parte a acestui sezon pentru formaţia Clubului Sportiv Şcolar 2 şi a disputat câteva partide şi pentru Clubul Sportiv Şcolar 6, în competiţia rezervată fetelor născute în anii 2000-2001. Transferul a fost oficializat marţi dimineaţă de către conducerea alb-roşiilor, astfel că Alexandra aşteaptă acum debutul pentru noua sa echipă.
Pentru a vedea fotografiile la dimensiune normală, click pe fiecare imagine.

La primul său antrenament oficial, alături de noile sale colege, Alexandra Marin (foto, prima din dreapta) s-a acomodat cu şedinţele de pregătire ale alb-roşiilor. După exerciţiile de încălzire, au urmat cele cu mingea, iar noua sportivă a Baschet Club Star a declarat că nu a avut probleme de acomodare, fiind primită excelent de fetele din lotul Under 13 feminin.

Împreună cu Roxana Agachi (foto, stânga), Alexandra va evolua în spaţiul de trei secunde, acolo de unde echipa Basschet Club Star va aduce, cu siguranţă, mai multe puncte în faza ofensivă dar şi mai multe mingi câştigate în faza de apărare.

În ultimul meci disputat contra echipei Baschet Club Star, Alexandra Marin (foto, în roşu) a fost adversară directă cu Roxana Mihai. La antrenamentul de marţi seară cele două au făcut pereche aproape pe toată durata şedinţei de pregătire a alb-roşiilor.

Lotul echipei Baschet Club Star la primul antrenament oficial din anul 2012. Alexandra Marin a fost prezentată fetelor şi s-a pregătit, timp de 120 de minute, alături de noile sale colege din lotul sub 13 ani feminin.

Niciun comentariu: