duminică, 31 decembrie 2006

GALERIE FOTO. Petrecerea Baschet Club Star

Într-o atmosferă de vis, fetele şi băieţii de la echipa Baschet Club Star s-au distrat aşa cum trebuie la petrecerea de sfârşit de an organizată de gruparea din Capitală în Club Indie. Distracţia a durat şase ore timp în care componenţii alb-roşii au distrat, au socializat şi au gustat din plin tot ceea ce li s-a oferit la acest party desfăşurat pe 28 ianuarie 2011.
Pentru a vedea pozele la dimensiune normală, daţi click pe fiecare imagine!

Nu a lipsit nici celebrul "trenuleţ", acolo unde distracţia a atins cote maxime. Melodiile pe care au dansat cei mici au făcut până şi deliciul părinţilor invitaţi şi ei la petrecere.

Diana Şuşnea, Mihaela Dinu şi Bianca Ferăstrău (foto, de la stânga la dreapta) au dat totnul la distracţie, iar Eduard Butilică (centru) a ridicat băieţii în picioare la melodia "Mai sus de 2" a formaţiei Voltaj.

Componenţiii echipei Baschet Club Star au arătat că se pot distra aşa cum trebuie şi în afara terenului de joc. Cei mici au început petrecerea la ora 14.00 şi au încheiat-o la ora 20.00.

Adevarata petrecere a început când muzica a devenit pe placul sportivilor. Din acel moment, toată lumea a fost pe ringul de dans, aşa cum trebuia.

Fetele de la Baschet Club Star i-au impresionat de multe ori pe băieţi, care nu prea au dorit, la început, să danseze. Cu timpul aceştia nu au avut de ales şi au intrat şi ei lângă jucătoarele alb-roşii.

Roxana Agachi, Ana Florea şi Cristina Grigore (foto, de la stânga la dreapta) au fost şi ele pe ringul de dans şi au declarat că s-au simţit minunat la petrecere.

Eduard Harabagiu şi Lavinia Dinu, liderii generaţiei 2002, s-au distrat atât la dans dar şi înainte de a începe muzica, atunci când au avut o mică dispută amicală.

Niciun comentariu: