vineri, 23 decembrie 2011

PARTY. Discotecă şi karaoke la sfârşit de an

Toţi componenţii Baschet Club Star, fete sau băieţi, vor avea, timp de mai bine de şase ore, timp pentru distracţie. Oficialii grupării din Capitală vor organiza, miercuri, 28 decembrie, de la ora 14.00, petrecerea de sfârşit de an a alb-roşiilor. Fie că este vorba despre loturile feminine Under 12 şi Under 13 sau cele masculine de la categoriile sub 10 şi sub 14 ani, dar şi de junioare sau de senioare, toată lumea este aşteptată în Club Indie pentru a se simţi bine şi pentru a se relaxa după prima parte a sezonului.

Localul în care echipierii Baschet Club Star vor veni pentru petrecerea de sfârşit de an este situat pe strada Inisor, la câţiva metri de strada Matei Voievod, din zona "Vatra Luminoasă". Club Indie oferă clienţilor o atmosferă de neuitat, iar discoteca şi karaoke sunt punctele forte ale party-ului organizat de oficialii grupării din Capitală. La acest eveniment sunt invitaţi doar sportivii şi sportivele din club şi persoanele apropiate acestora, intrarea urmând să se facă în urma listelor special întocmite pentru show-ul din data de 28 decembrie. Tot în această zi vor fi premiaţi "Sportivul Anului" şi "Sportiva Anului", fiind pentru prima dată când această distincţie se acordă într-un cadru festiv, acelaşi lucru urmând să se întâmple şi cu "Echipa Anului".

Info Pentru a putea vedea cum puteţi ajunge în Club Indie, accesaţi acest link. Localul este situat în apropierea intersecţiei dintre Şoşeaua Mihai Bravu şi Strada Vatra Luminoasă, în apropierea ATF.

Părinţii celor mici sunt aşteptaţi şi ei la acest eveniment, lucru valabil şi pentru rudele tuturor componenţilor Baschet Club Star. Căpitanul sau antrenorii grupelor vor întocmi, până pe 26 decembrie, listele nominale cu toate persoanele care vor participa la acest eveniment, pentru o cât mai bună desfăşurare a petrecerii. Discoteca şi karaoke sunt aşteptate de toată lumea, iar fetele şi băieţii care evoluează la gruparea din Capitală vor putea să se relaxeze preţ de câteva ore după un campionat destul de obositor, atât în ceea ce priveşte meciurile din cadrul competiţiei rezervată junioarelor I sau a fetelor de la Under 13, dar şi a turneelor şi a jocurilor băieţilor de la toate întrecerile în care au fost înscrişi în actuala ediţie.

Pentru prima oară în istorie, într-un sezon competiţional, Baschet Club Star a avut înscrise opt echipe la diferite categorii de vârstă. Fetele sunt reprezentate de loturile Under 12, Under 13, Under 17, Under 18 şi de senioare, ultimele evoluând în cadrul Campionatului Municipal, în timp ce, în întrecerea masculină, au intrat în meciuri grupele Under 10, Under 14 şi cea de seniori din Divizia Onoare. Baschet Club Star a luat fiinţă în anul 2003, atunci când la iniţiativa domnului Marin Marian s-au pus bazele unui club care a ajuns să fie destul de respectat în ţară, mai ales la nivel de copii şi de juniori, acolo de unde au fost promovate, către loturile naţionale, jucătoare care mai târziu au ajuns până în prima ligă feminină şi chiar campioane europene cu prima reprezentativă Under 18 a României.

Pentru a putea vedea o galerie foto cu Club Indie, daţi click aici...

Niciun comentariu: