duminică, 22 ianuarie 2012

UNDER 12. Star Şcoala 119 - Dan Dacian 84-10

Jucătoarele echipei Baschet Club Star Şcoala 119 au ajuns la 15 meciuri câştigate din tot atâtea disputate în acest sezon, la categoria sub 12 ani, sportive născute în anii 2000-2001. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au dispus, duminică, în deplasare, scor 84-10, de formaţia Dan Dacian A, într-o partidă care a contat pentru grupa C de calificare a Campionatului Municipal feminin Under 12. În urma acestui rezultat, alb-roşiile se află pe primul loc în serie, cu maximum de puncte posibil.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO

Aflată la primul său meci oficial pentru echipa Baschet Club Star Şcoala 119 în cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, Alexandra Marin (foto, la minge) a marcat 33 de puncte la debut. Pivotul alb-roşiilor a mai câştigat 11 mingi pe urmărire şi a mai reuşit alte patru capace. Roxana Mihai a evoluat perfect şi a realizat un nou record, prima triple double de când a fost înfiinţată actuala grupă de sportive născute în anii 1999-2000 şi mai mici. Extrema formaţiei pregătite de Valentin Bâlă a înscris 27 de puncte, la care a mai adăugat 15 pase decisive şi 11 recuperări plus alte şase intercepţii. Ruxandra Mihai a avut şapte puncte şi 11 pase decisive, în timp ce Oana Dima a surprins printr-o prestaţie foarte bună duminică.

Under 14
Jucătoarele născute în anul 1999 din lotul echipei Baschet Club Star nu au evoluat în partida cu formaţia Dan Dacian A, în schimb au fost prezente pe teren cu o zi mai devreme, în succesul alb-roşiilor în faţa celor de la Olimpia B Bucureşti.

Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a început perfect meciul cu formaţia Dan Dacian, Ruxandra Mihai, Alexandra Marin şi Lavinia Dinu combinând pentru un parţial de 16-3 la capătul primei perioade. Roxana Mihai, Livia Mariea, Bianca Ferăstrău, Oana Dima şi Georgiana Ifrim au mărit, până la jumătatea întâlnirii, ecartul dintre cele două grupări, astfel că, după 20 de minute, tabela a indicat 29-8 pentru oaspete. În sfertul al treilea, învingătoarele au marcat aproape din orice poziţie şi au realizat un run de 23-0 în zece minute. Cu un singur coş marcat în ultima perioadă, gazdele nu au putut să se opună jucătoarelor alb-roşii care şi-au trecut în cont o nouă victorie în cadrul Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. După succesul de duminică, scor 84-10, fetele pregătite de Valentin Bâlă nu mai pot pierde primul loc în grupă şi calificarea în faza următoare a competiţiei.

Următorul meci al alb-roşiilor va avea loc în perioada 28-29 ianuarie, atunci când echipa Baschet Club Star Şcoala 119 va trebui să întâlnească formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti. În tur, fetele pregătite de Valentin Bâlă au învins cu scorul de 51-6 şi pornesc ca favorite în această întâlnire. Faza de calificare se va încheia pe 12 februarie, dată la care se vor cunoaşte cele mai bune grupări din Bucureşti, zece dintre acestea urmând să ajungă la turneul semifinal al competiţiei rezervată sportivelor născute în anii 2000 şi 2001. Primele trei teamuri din cele trei serii preliminare obţin, în mod direct, accesul în penultimul act, acolo unde va ajunge şi una din cele mai bune echipe de pe locul patru, aceasta urmând să fie desemnată în funcţie de numărul de puncte acumulat la încheierea jocurilor de calificare.

Pentru a vedea clasamentul complet al grupei C de calificare din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12, accesaţi acest link...

2 comentarii:

Dinu Balan spunea...

Ma bucura initiativa lui Ghita Muresan de a sprijini scolile cu Asociatia sa. Mai multe pe:

http://dinubalan.wordpress.com/2012/01/23/asociatia-de-baschet-%E2%80%9Egheorghe-muresan-la-huedin/

Dinu Balan spunea...

Ma bucura initiativa lui Ghita Muresan de a sprijini scolile cu Asociatia sa. Mai multe pe:

http://dinubalan.wordpress.com/2012/01/23/asociatia-de-baschet-%E2%80%9Egheorghe-muresan-la-huedin/