sâmbătă, 17 martie 2012

UNDER 12. Star Şcoala 119 - Olimpia C Buc. 57-26

Cu două victorii din două meciuri disputate în grupa semifinală A, echipa sub 12 ani a Baschet Club Star Şcoala 119 a rămas neînvinsă în Campionatul Municipal, seria A. Jucătoarele alb-roşii au bifat, în acest sezon, 21 de meciuri fără înfrângere cu formaţiile din Bucureşti. Sâmbătă, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat, scor 57-26, întâlnirea cu Olimpia C, joc din cadrul etapei a doua a turneului semifinal, grupa A.

CLASAMENTUL GRUPEI A

Cu 20 de puncte marcate în meciul de sâmbătă, cu Olimpia C Bucureşti, Roxana Mihai a fost coşghetera gazdelor. Livia Mariea a revenit la prestaţiile excelente cu care ne-a obişnuit în turul actualei ediţii a Campionatului Municipal feminin Under 12 şi a realizat o double double, trecându-şi în cont 14 puncte şi 11 recuperări. Alexandra Marin a dominat spaţiul de trei secunde, acolo de unde a adus alte 13 puncte pentru amfitrioane, la care a mai adăugat zece mingi câştigate pe urmărire şi şapte capace. Ca de fiecare dată, Ruxandra Mihai, şase puncte, şi-a coordonat perfect colegele, în timp ce Bianca Ferăstrău (foto, la minge), Georgiana Ifrim, Oana Dima şi Ioana Săndulescu au avut o prestaţie foarte bună în faţa unui adversar care, până la ora partidei directe cu B.C. Star Şcoala 119 a fost neînvins în acest an în cadrul categoriei de vârstă rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001.

Statistică
Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a debutat cu dreptul în turneul semifinal al Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, grupa A, după ce a învins, pe teren propriu, scor 44-25, formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti.

Gazdele au început meciul destul de bine şi au condus cu 6-0 după numai două minute de la debutul întâlnirii. Alexandra Marin şi Georgiana Ifrim au beneficiat de două pase decisive venite din partea Ruxandrei Mihai şi au deschis tabela. Până la finalul primei perioade, formaţia Olimpia C Bucureşti a replicat cu patru puncte, însă fetele pregătite de Valentin Bâlă au înscris alte cinci şi au condus cu 11-4 după zece minute. Roxana Mihai şi Livia Mariea au combinat pentru toate reuşitele amfitrioanelor în sfertul al doilea, încheiat cu un parţial de 16-4 pentru alb-roşii. Jumătatea partidei le-a găsit pe componentele echipei Baschet Club Star Şcoala 119 în avantaj, scor 27-8. După reluare, adversarele au finalizat rapid şi au realizat un run de 4-0, însă Ruxandra şi Roxana Mihai, Livia Mariea, Ioana Săndulescu şi Alexandra Marin au revenit imediat şi s-au distanţat la 39-16, în minutul 30.

Ultimul sfert a adus şi cea mai mare diferenţă de pe tabela de marcaj, 31 de puncte, scor 57-26, după încheierea timpului regulamentar. Aceasta a fost a doua victorie a echipei Baschet Club Star Şcoala 119 în turneul semifinal al Campionatului Muncipal feminin Under 12, grupa A, astfel încât fetele pregătite de Valentin Bâlă au acumulat patru puncte din tot atâtea posibile. Următorul adversar al alb-roşiilor, în această serie, va fi formaţia Raptors, partida urmând să aibă loc în intervalul 24-25 martie pe terenul ultimei grupări. Din grupa semifinală A mai fac parte team-urile Olimpia C Bucureşti, Clubul Sportiv Şcolar 4 şi ACS Champions, primele trei formaţii urmând să se califice direct la turneul final al competiţiei, turneu care va avea loc în perioada 1-3 iunie. În actuala stagiune, la categoria sub 12 ani, sportivele de la Baschet Club Star Şcoala 119 nu au pierdut niciunul din cele 21 de meciuri pe care le-au disputat, fie că a fost vorba de întâlniri amicale, oficiale sau cupe şi turnee pentru fete născute în anii 2000-2001.

Pentru a vedea toate rezultatele din grupa semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: