luni, 30 aprilie 2012

REVENIRE. Jucătoarele alb-roşii au ajuns acasă

Delegaţia echipei Baschet Club Star a revenit, luni dimineaţă, de la Oradea, acolo unde a disputat turneul final al Campionatului Naţional feminin, grupa valorică B. După o călătorie cu trenul de 12 ore, fetele pregătite de Valentin Bâlă au fost întâmpinate în Gara de Nord de cei dragi, fiind felicitate pentru îndeplinirea obiectivului fixat în acest sezon la categoria sportivelor născute în anii 1999 şi 2000 sau chiar şi mici.

VEDEŢI GALERIA FOTO

La debutul sezonului, conducerea echipei Baschet Club Star a fixat pentru grupa de jucătoare care a luat startul în Campionatul Naţional feminin Under 13 o clasare în primele 12 formaţii din România după ce, în urmă cu zece luni, la Braşov, acelaşi lot de sportive a încheiat competiţia rezervată fetelor născute în anii 1999 şi 2000 pe locul 25 în România. După turneul final de la Oradea, Ruxandra Mihai & Co nu au dezamăgit şi şi-au adjudecat locul zece în tară, echivalentul a 15 poziţii câştigate în mai puţin de un an, ceea ce înseamnă un progres semnificativ pentru toate componentele Baschet Club Star la această vârstă, sub 13 ani. Grupa Under 13 a fost singura din loturile grupării din Capitală care, până acum, şi-a îndeplinit ceea ce şi-a propus, după retragerea din campionat a echipelor Under 17 şi Under 18.

Inedit La Oradea, jucătoarele alb-roşii au vizitat Cetatea din localitatea ardeleană, au făcut o vizită în oraşul vechi şi s-au plimbat prin Parcul Central. Pentru a vedea o galerie foto puteţi accesa acest link...

Conducerea echipei Baschet Club Star a decis să efectueze deplasarea pe ruta Bucureşti - Oradea şi retur cu trenul, fetele având bilete la vagonul de dormit, tocmai pentru că această călătorie este una destul de lungă, de aproximativ 12 ore. Delegaţia alb-roşiilor a plecat, duminică, din localitatea ardeleană la ora 20.00 şi a ajuns în Gara de Nord luni dimineaţă, la ora 7.55. În Capitală, Oana Dima, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Lavinia Dinu, Alexandra Marin, Cristina Grigore şi Ioana Săndulescu au fost aşteptate de cei dragi. După poze şi după felicitări, fiecare a plecat spre casă, baschetbalistele de la Star urmând să revină la antrenamente miercuri seară, de la ora 18.00, în sala Şcolii 119 "Vasile Voiculescu". 

După victoria de duminică, din meciul decisiv cu team-ul Colegiului "Mihai Eminescu" Oradea, scor 49-41, la capătul unei partide foarte disputate, jucătoarele alb-roşii s-au recreat timp de mai bine de două ore la piscina cu apă geotermală din incinta "Hotelului Continental Forum" din localitatea ardeleană. Fetele s-au simţit bine şi s-au distrat după întâlnirile din cadrul turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 13, grupa valorică B, acolo unde gruparea din Capitală a câştigat trei jocuri din patru posibile. Delegaţia echipei Baschet Club Star a fost cazată, în perioada 26-29 aprilie, la "Hotel Royal", acolo unde sportivele pregătite de Valentin Bâlă au avut parte de toate condiţiile posibile pentru odihnă şi pentru refacere.

Pentru a putea vedea o galerie foto cu jucătoarele echipei Baschet Club Star la piscina Hotelului Continental Forum din Oradea, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: