duminică, 6 mai 2012

UNDER 12. Star Şcoala 119 a învins pe Olimpia C

După un meci în care au ratat enorm, mai ales pe contraatac, jucătoarele alb-roşii au câştigat, cu greu, duminică, în deplasare, scor 26-16, în faţa formaţiei Olimpia C Bucureşti. Echipa Baschet Club Star se menţine pe primul loc în seria semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12 cu 12 puncte acumulate din şase partide, fetele pregătite de Valentin Bâlă adjudecându-şi prima poziţie în grupă indiferent de rezultatele din ultimele două runde ale competiţiei.

VEDEŢI AICI CLASAMENTUL

Prestaţia jucătoarelor alb-roşii a avut de suferit şi din cauza atmosferei creată de unii dintre suporterii grupării din Şoşeaua Iancului, aceştia huiduind constant echipa Baschet Club Star, lucru inadmisibil la un meci de copii, mai ales de fete. Cu toate acestea, Livia Mariea (foto, la minge) a înscris exact atunci când a fost nevoie, cele zece puncte realizate de decarul alb-roşiilor făcând diferenţa în această întâlnire. Alexandra Marin a fost de netrecut în defensivă iar Roxana şi Ruxandra Mihai au punctat în momentele-cheie. Oana Dima a realizat o partidă perfectă şi a fost una dintre cele mai bune baschetbaliste de pe teren, în timp ce Georgiana Ifrim şi Ioana Săndulescu şi-au adus şi ele, din plin, contribuţia la acest succes.

Statistică În partida tur, echipa Baschet Club Star nu a avut probleme cu formaţia Olimpia C Bucureşti, jucătoarele alb-roşii trecând de adversarele acestora cu un categoric 57-26. Detalii puteţi citi aici...

Încurajate de suporteri, gazdele au început mai bine partida şi au condus în debutul primului sfert. Roxana Mihai şi Alexandra Marin au refăcut însă diferenţa şi au adus echipa Baschet Club Star în avantaj, scor 4-3 după zece minute. Formaţia Olimpia C Bucureşti a realizat un ecart de 7-5 până la pauza mare, atunci când amfitrioanele au condus la un singur punct diferenţă pe tabelă, 10-9. După reluare, jucătoarele alb-roşii au controlat întâlnirea şi, după ce au egalat, s-au desprins treptat până la zece puncte, acesta fiind şi cel mai mare avantaj al fetelor pregătite de Valentin Bâlă. Scorul final a fost de 26-16 în favoarea oaspetelor care şi-au asigurat calificarea la turneul final al Campionatului Municipal feminin Under 12 de pe primul loc din grupă, indiferent de rezultatele din următoarele două etape.

Echipa Baschet Club Star nu a pierdut niciun meci în actuala ediţie a Campionatului Municipal feminin Under 12, sportive născute în anii 2000-2001 şi mai mici. Jucătoarele alb-roşii au disputat până acum 27 de partide, amicale sau oficiale, în competiţia din Capitală, fetele pregătite de Valentin Bâlă fiind neînvinse până duminică, atunci când şi-au păstrat invincibilitatea şi după disputa cu Olimpia C Bucureşti. Din seria semifinală A mai sunt de disputat încă două etape, Ruxandra Mihai şi colegele sale urmând să susţină, în deplasare, următoarele runde cu Raptors şi cu ACS Champions. Turneul final al întrecerii va avea loc în perioada 1-3 iunie.

Pentru a putea vedea toate rezultatele înregistrate de echipa sub 12 ani a Baschet Club Star în acest sezon, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: