duminică, 13 mai 2012

UNDER 12. Star Şcoala 119 - Raptors 57-4

Într-un meci din cadrul etapei a şaptea a grupei semifinale A, în Campionatul Municipal feminin Under 12, echipa Baschet Club Star a învins, în deplasare, scor 57-4, formaţia Raptors. În urma acestui succes, jucătoarele alb-roşii şi-au consolidat poziţia de lider înaintea ultimei runde, totalizând maximum de puncte posibil, 14. În acest sezon, fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat toate meciurile pe care le-au disputat la categoria sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici.

VEDEŢI AICI CLASAMENTUL


La primul atac al jucătoarelor alb-roşii, Livia Mariea şi Oana Dima au combinat pentru primele puncte realizate de echipa Baschet Club Star în partida cu Raptors, din deplasare. Ruxandra Mihai a pasat decisiv pentru alte două coşuri venite pe mâna Alexandrei Marin, în timp ce Georgiana Ifrim s-a remarcat în faza defensivă. După primele zece minute, tabela a indicat o diferenţă de 16 punte în favoarea fetelor pregătite de Valentin Bâlă, scor 18-2. Până la pauza mare ecartul s-a mărit, Roxana Mihai trecându-şi în cont, până la jumătatea întâlnirii, cinci puncte, ajutată fiind de Ioana Săndulescu, Ingrid Paraschiv şi de Maria Stratulat. Prima parte a întâlnirii a fost de partea componentelor echipei  Baschet Club Star.

Statistică
În seria semifinală A, echipele Baschet Club Star, Olimpia C Bucureşti şi Clubul Sportiv Şcolar 4 şi-au asigurat calificarea la turneul final al Campionatului Muncipal feminin Under 12. Pentru a vedea toate rezultatele din grupă în toate cele şapte etape, aceesaţi acest link.


După reluare, jucătoarele alb-roşii au realizat un parţial de 15-0, astfel că, după 30 de minute, scorul a fost de 38-2 pentru echipa Baschet Club Star Şcoala 119, victoria nemaiputând fi pusă sub semnul întrebării. Fără a forţa nota, conducerea tehnică a oaspetelor a rulat întreg lotul de sportive, toate fetele fiind prezente pe teren în mod egal ca număr de minute, fiecare baschetbalistă bifând două sferturi complete. Livia Maria a fost principala marcatoare a formaţiei pregătite de Valentin Bâlă, cu 17 puncte trecute în cont, decarul învingătoarelor fiind ajutat de Alexandra Marin şi de Roxana Mihai, ambele combinând pentru 24 de puncte împărţite în mod egal. Cea de-a patra realizatoare a oaspetelor, Oana Dima, a înscris opt puncte, cu patru mai multe decât au marcat toate componentele de la Raptors.

În urma victoriei cu 57-4, echipa Baschet Club Star şi-a asigurat calificarea la turneul final al Campionatului Municipal feminin sub 12 ani de pe prima poziţie a grupei semifinale A, chiar dacă a mai rămas de disputat încă o etapă în această serie, jucătoarele alb-roşii urmând să întâlnească pe ACS Champions. Indiferent de rezultatul acestei întâlniri, alături de Ruxandra Mihai şi colegele sale vor mai fi prezente în lupta pentru medalii grupările Olimpia A şi Olimpia B, Clubul Sportiv Şcolar 4, Dan Dacian, toate din Bucureşti, şi CSM Târgovişte. Ultima fază a competiţiei rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici este programată să aibă loc în perioada 1-3 iunie, cel mai probabil în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală, programul urmând să fie comunicat ulterior.


Pentru a vedea toate meciurile disputate până acum de grupa sub 12 ani feminin a echipei Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Galerie Foto
Pentru a putea vedea câteva imagini surprinse la meciul dintre Baschet Club Star şi Raptors, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: