joi, 21 august 2014

TRIAL. Selecţie la Star Pro Basketball Academy

Selecţia va fi la complexul Sport Arena
Conducerea echipei Baschet Club Star Pro Basketball Academy anunţă că în perioada 22-24 august va organiza o selecţie pentru loturile feminine şi masculine ale grupării din Capitală. Sunt aştepaţi să participe fete şi băieţi care doresc să evolueze în actuala ediţie a Campionatelor Naţionale de juniori, anii de naştere fiind de 1999, 2000, 2001 şi de 2002 pentru feminin şi 2001, 2002 şi 2003 pentru masculin. Trialul se va desfăşura între orele 10-16, la complexul Sport Arena din incinta Institutului Politehnic din Bucureşti.

Loturile feminine ale echipei BC Star Pro Basketball Academy au fost înscrise, în acest sezon, în cadrul campionatelor naţionale sub 14 şi sub 16 ani, în timp ce băieţii vor lua parte la categoria Under 14, tot la nivel naţional. Team-urile grupării din Capitală vor fi pregătite de tehnicienii Valentin Bâlă, Paul Helcioiu, Ana Maria Cuatu şi de Costin Sardescu sub directa coordonare a antrenorului Igor Georgiev. Sportivii care doresc să fie legitimaţi la BC Star Pro Basketball Academy se pot prezenta în perioada 22-24 august, între orele 10.00-16.00, la complexul "Sport Arena" din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, acolo unde urmează să aibă loc, timp de trei zile, trialul pentru toţi cei care îţi doresc să evolueze în cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Baschet sau de AMBB.

Info Timp de două săptămâni, în intervalul 18-31 august, Pro Basketball Academy, în colaborare cu Federaţia Română de Baschet, organizează un inedit camp de pregătire pentru copii şi juniori, indiferent de categoriile de vârstă. Loturile Baschet Club Star participă cu ambele loturi feminine, atât cel de Under 16 cât şi cel de Under 14.

Oficialii echipei BC Star Pro Basketball Academy anunţă că jucătoarele care doresc să participe la trialul organizat de gruparea din Capitală se pot prezenta fie direct la complexul "Sport Arena" fie pot să ceară detalii la baschet.club.star@gmail.com şi contact@probasketballacademy.ro. Loturile feminine Under 14 şi Under 16 ale alb-roşiilor au fost înscrise în Campionatele Naţionale de juniori şi se află deja la antrenamente. Fetele se pregătesc în sălile de educaţie fizică ale Şcolii Gimnaziale 103 şi la Universitatea "Lumina", antrenori fiind Valentin Bâlă şi Ana Maria Cuatu iar Igor Georgiev este responsabil cu coordonarea acestui proiect, la care se mai adaugă şi Costin Sardescu, preparatorul fizic al echipei dar şi Bogdan Bebelea, cel care se ocupă de asistenţa medicală la fiecare antrenament.

În ceea ce priveşte lotul masculin, acesta va fi pregătit de Paul Helcioiu şi de Igor Georgiev, banca tehnică urmând să fie completată de Costin Sardescu. Băieţii vor avea antrenamentele la sala de educaţie fizică a Universităţii "Lumina", însă aceasta nu va fi singura locaţie pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy. Toţi cei care doresc să facă parte din loturile grupării din Capitală sunt aşteptaţi în perioada 22-24 august, orele 10.00-16.00, la complexul "Sport Arena" din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. Mijloace de transport sunt fie metroul, staţiile Politehnica sau Grozăveşti, în fucţie de magistrală, fie RATB, liniile 1, 11, 61, 62, 136, 336, 105 şi 601. Adresa bazei sportive este Splaiul Independentei 313, Sector 6, Bucureşti. Trialul este deschis tuturor celor care doresc să joace baschet.

Pentru a putea vedea cum se pregătesc sportivii la Pro Basketball Academy, indiferent de categoria de vârstă, puteţi accesa acest link...

Niciun comentariu: