duminică, 21 septembrie 2014

PRESEZON. Victorie de moral pentru Under 16

Georgiana Ifrim a înscris cinci puncte
Lotul feminin sub 16 ani a disputat, duminică, o partidă de verificare împotriva formaţiei de junioare I a Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureştti. Fetele pregătite de Valentin Bâlă şi coordonate de Igor Georgiev au câştigat cu scorul de 112-72, după 120 de minute de joc. Principalele marcatoare ale alb-roşiilor au fost Sarah Dumitrescu, autoare a 28 de puncte, Ruxandra Mihai, cu 25 de puncte, şi Oana Dima, ultima cu 19 puncte. De la BC Star Pro Basketball Academy au lipsit cinci sportive de bază.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Fără Antonia Alexe, Alexandra Ghiţă, Cristina Grigore şi fără Roxana Mihai, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au reuşit să facă faţă adversarelor, superioare ca talie şi ca vârstă. Formula de start a alb-roşiilor le-a propus pe Ruxandra Mihai, Sarah Dumitrescu, Diana Şuşnea, Oana Dima şi Roxana Agachi, un cinci de start inedit faţă de partidele de verificare precedente. Încă de la primele posesii, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi coordonate de Igor Georgiev şi-au asigurat un ecart de patru puncte, acesta mărindu-se, treptat, până la 29-22, la capătul a 25 de minute de la primul angajament. Maria Lăcău a avut o evoluţie foarte bună şi a finalizat de fiecare dată când a avut ocazia, în timp ce Georgina Ifrim şi Denisa Ţurcan au adus şi ele puncte importante pe tabela de marcaj.

Statistică În primele două partide de verificare susţinute de echipa BC Star Pro Basketball în presezon, jucătoarele alb-roşii au cedat, pe teren propriu, disputele cu formaţiile CSŞ CST Alexandria, scor 33-62, şi ACS Champions, scor 67-97. Detalii puteţi citi accesând acest link...

După reluare, Ilinca Păun a avut o prestaţie excelentă şi a contribuit cu 14 puncte pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy. La numai 12 ani, Maria Marin a reuşit un coş din acţiune, trei intercepţii şi o pasă decisivă în primul său meci de la junioare doi iar componenta lotului feminin Under 14 al grupării din Capitală a arătat că este decisă să facă un sezon cât mai bun pentru noua sa formaţie. Ana Stănescu a impresionat prin combativitate şi s-a bătut pentru orice minge, în timp ce trioul Sarah Dumitrescu, Ruxandra Mihai şi Oana Dima a avut împreună un total de 72 de puncte, adică echivalentul a tot atâtea puncte cât au marcat toate adversarele acestora la un loc. Roxana Agachi, deşi încă nerefăcută complet, a închis bine spaţiul de trei secunde unde gazdele nu ar fi trebuit să aibă probleme.

Sarah Dumitrescu a contribuit cu 28 de puncte la victoria echipei BC Star Pro Basketball Academy în partida de duminică, scor 112-72, împotriva formaţiei CSŞ 2 Bucureşti. Ruxandra Mihai a avut 25 de puncte, nouă dintre acestea venind din spatele semicercului, iar Oana Dima a totalizat 19 puncte şi cinci capace. Ilinca Păun a adăugat 14 puncte, Denisa Ţurcan şi Georgiana Ifrim şi-au împărţit, în mod egal, zece puncte, Maria Lăcău a plusat cu opt, în timp ce Diana Şuşnea, Maria Marin şi Roxana Agachi au realizat fiecare un coş din acţiune. Ana Stănescu a închis lista marcatoarelor cu două libere transformate din tot atâtea aruncate. Gruparea din Capitală va debuta oficial în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 pe data de 12 octombrie, în deplasare, cu ACS Champions 2 Bucureşti.

Jucătoarele echipei BC Star Pro Basketball Academy au încheiat pregătirea centralizată la începutul lunii septembrie. Detalii aici...

Niciun comentariu: