duminică, 26 octombrie 2014

UNDER 16. Derby pierdut cu CSU Braşov, 63-76

Sarah Dumitrescu a avut 27 de puncte
După ce au controlat trei perioade din partida de pe teren propriu, de duminică, contra formaţiei CSU Braşov, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au pierdut, scor 63-76, întâlnirea din cadrul seriei preliminare C a Campionatului Naţional feminin Under 16, etapa a treia. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au cedat lupta în sfertul al treilea al disputei, acolo unde adversarele şi-au asigurat un ecart de 17 puncte, 28-11, suficient pentru a se impune şi pentru a rămâne pe primul loc în grupă, cu un punct în faţa jucătoarelor alb-roşii.

În primele trei meciuri disputate în grupa prelimară C, echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat două partide, echivalentul a cinci puncte din şase posibile şi se află, la o singură lungime, în spatele liderului CSU Braşov. Pe următoarele două locuri, cu acelaşi număr de puncte, patru, însă departajate de coşaveraj, se găsesc Phoenix Galaţi şi ACS Champions 2 Bucureşti, pe poziţia a cincea se situează CSŞ Ploieşti, în timp ce CSŞ Braşovia Braşov închide ierarhia. Primele patru clasate se vor califica în faza semifinală. Sarah Dumitrescu a marcat 27 de puncte în meciul de duminică şi a fost coşghetera bucureştencelor, Ruxandra Mihai a înscris 13 puncte iar Diana Şuşnea a terminat cu zece puncte. Oana Dima a adăugat alte cinci puncte în timp ce Roxana Agachi şi Maria Lăcău câte patru de fiecare.

Statistică Etapa trecută, echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, pe teren propriu, scor 93-49, întâlnirea cu formaţia CSŞ Braşovia Braşov, într-o partidă pe care jucătoarele alb-roşii au dominat-o încă din primul minut. Detalii citiţi accesând acest link...

Roxana Agachi a deschis scorul în meciul de duminică dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi CSU Braşov. Adversarele au replicat pe tabelă imediat şi au preluat conducerea, însă numai până la jumătatea perioadei de debut, după care Maria Lăcău şi Sarah Dumitrescu şi-au adus colegele în avantaj, scor 17-14, după primele zece minute. A urmat un nou interval destul de echilibrat, însă încheiat tot în favoarea gazdelor, 18-17, coşul Ruxandrei Mihai consemnând 35-31 la pauza mare. După reluare, fetele pregătite de Valentin Bâlă au făcut multe greşeli în defensivă şi au ratat nepermis de mult, fapt ce le-a asigurat oaspetelor prilejul să egaleze şi să se desprindă decisiv, după 30 de minute, atunci când ardelencele au avut un avantaj de 13 puncte pe tabela de marcaj, scorul fiind de 59-46.

Chiar dacă au încercat să întoarcă rezultatul, reuşind să revină până la un deficit de şase puncte, 53-59, amfitrioanele nu au putut să se impună. Oana Dima a părăsit terenul cu cinci greşeli personale, Sarah Dumitrescu şi Antonia Alexe au avut câte patru faulturi fiecare şi nu au putut să se apere mult mai agresiv fapt ce le-a permis adversarelor să se distanţeze la un maximum de 13 puncte, scor 76-63 pentru CSU Braşov, la finalul meciului. Etapa viitoare, a patra, echipa BC Star Pro Basketball Academy se va deplasa la Galaţi, acolo unde va întâlni formaţia Phoenix, din localitate. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au nevoie neapărat de victorie pentru a-şi proteja şi asigura, după disputele din tur, locul al doilea într-o grupă destul de echilibrată valoric, cel puţin din rezultatele înregistrate până acum.

În prima etapă a seriei C din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, echipa BC Star Pro Basketball Academy a dispus de ACS Champions 2 Bucureşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: