luni, 17 noiembrie 2014

ANIVERSARE. La mulţi ani, Alexia Vlad-Neagu!

Alexia Vlad-Neagu
Una dintre jucătoarele de bază din lotul feminin sub 12 ani şi-a sărbătorit, luni, ziua de naştere. Alexia Vlad-Neagu a împlinit frumoasa vârstă de 11 ani şi a fost felicitată de colege, prieteni, de familie şi de cei dragi. Componenta echipei BC Star Pro Basketball Academy a avut un excelent start de sezon şi a evoluat foarte bine în partidele de la categoria sa de vârstă dar şi în disputele din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde a prins chiar un loc de titular, prin prestaţiile sale meritorii.

RECORD PERSONAL LA MBF

Alexia Vlad-Neagu evoluează cu numărul zece pe tricou pentru echipele BC Star Pro Basketball Academy, atât la minibaschet feminin cât şi în partidele pe care le dispută la junioare trei. Născută pe data de 17 noiembrie 2003, sportiva măsoară 1,64 metri înălţime şi este una dintre cele mai apreciate componente ale alb-roşiilor, fiind într-o evidentă creştere de formă. La Under 14, Alexia are o medie de şapte puncte şi patru recuperări pe meci, în timp ce la categoria sa de vârstă, sub 12 ani, este principala realizatoare a formaţiei pregătite de Valentin Bâlă, cu 22 de puncte trecute în cont. Alexia Vlad-Neagu s-a adaptat foarte repede la cerinţele tehnicienilor grupării din Capitală şi a reuşit să se lupte pentru un loc în formula de bază la toate formaţiile în care a fost folosită de când a ajuns în lotul Baschet Club Star.

Galerie foto În vara acestui an, Alexia Vlad-Neagu a participat cu succes la campul organizat de Pro Basketball Academy, una dintre cele mai interesante tabere de vară pentru jucătorii de performanţă. Rezultatele pregătirii din acea perioadă se văd în campionatul actual.

Componenta alb-roşiilor a început sportul de performanţă în urmă cu trei ani, în septembrie 2011, atunci când a fost legitimată de formaţia Raptors Bucureşti. Pentru această grupare, Alexia Vlad-Neagu a evoluat până în iulie 2014, atunci când a bifat ultimele partide la fosta sa echipă la Liga Naţională de Minibaschet de la Craiova, unde a obţinut o clasare în primele zece locuri din ţară. În palmaresul său sunt, până acum, trei participări la Campionatul Municipal de Minibaschet din Capitală, începând cu ediţia 2011-2012 şi finalizând cu fosta stagiune încheiată în iunie 2014, la acestea adăugându-se şi două prezenţe la Liga Naţională Under 12 feminin, în 2012, la Braşov, şi în vara acestui an. Ca perspectivă, Alexia îşi doreşte să cucerească o medalie cu echipa BC Star, indiferent de categoria de vârstă.

Chiar dacă este o zi importantă în viaţa sa, sportiva nu a avut liber luni deoarece jucătoarele din echipa BC Star Pro Basketball Academy au fost prezente la antrenament. Alexia Vlad-Neagu a fost felicitată, astfel, şi de colegele sale din lotul alb-roşiilor dar şi de tehnicienii grupării din Capitală. Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 11 ani, coechipierele sale, antrenorii, familia şi cei apropiaţi i-au urat Alexiei multă sănătate. fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, atât pe plan sportiv cât şi în cel personal, numai zâmbete şi bucurii şi cât mai multe prezenţe în echipamentul BC Star Pro Basketball Academy şi, de ce nu, şi în cel al naţionalei, indiferent de ctegoria de vârstă. Toată lumea a fost alături de sportivă într-o zi în care sportul şi şcoala nu i-au prea acordat acum timp liber. La mulţi ani, Alexia!

Alexia Vlad-Neagu a început antrenamentele cu echipa BC Star Pro Basketball Academy în luna iulie. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: