sâmbătă, 20 decembrie 2014

UNDER 14. Meci de infarct cu Phoenix, scor 46-43

Meciul a fost decis sub panou
Chiar dacă au pornit cu şansa a doua în meciul cu Phoenix CSŞ 1 Constanţa, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy nu au renunţat nicio clipă la luptă şi au întors un deficit de 13 puncte pentru un succes la o singură posesie, scor 46-43. Fetele pregătite de Liliana Barbu s-au impus în meciul din cadrul etapei a noua a Campionatului Naţional feminin Under 14 şi au acumulat cea de-a doua victorie în seria din care fac parte reuşind să închidă anul cu un succes superb.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Alexia Vlad-Neagu a deschis scorul în meciul de sâmbătă dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi Phoenix CSŞ 1 Constanţa. Adversarele au replicat cu două posesii finalizate la rând, după care gazdele au egalat la 4-4 prin Maria Marin. Bianca Iordan şi-a ajutat colegele cu o reuşită de sub panou iar prima perioadă a fost una adjudecată, până la urmă, de oaspete, scor 15-12. Ilinca Păun a înscris singurele puncte ale alb-roşiilor în sfertul al doilea, lucru care a făcut ca amfitrioanele să piardă şi mai mult din şansa de a se apropia, gruparea de pe Litoral trecând la timonă la un avans de nouă puncte, 25-16. Prima jumătate a fost una în care fetele pregătite de Liliana Barbu au ratat destul de mult, chiar dacă şi-au creat destule situaţii de a micşora diferenţa de pe tabela de marcaj.

Statistică În meciul tur, disputat la Constanţa, formaţia de pe Litoral a reuşit să se impună categoric, scor 70-26, la capătul unei întâlniri pe care a dominat-o atunci încă din primul minut, fără a primi o replică prea dârză din partea alb-roşiilor în acel joc. Cronica o puteţi citi aici...

După reluare, jucătoarele alb-roşii au intrat mai motivate pe teren, însă tot nu au putut să se apropie de advesare, formaţia Phoenix CSŞ 1 Constanţa distanţându-se până la un maximum de 13 puncte, scor 35-22, în minutul 28. Din acel moment, fetele pregătite de Liliana Barbu au început să recupereze pas cu pas distanţa de pe tabelă. Cu două minute înainte de final, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au egalat la 38-38 şi au trecut în avantaj prin coşul Antoniei Alexe. Adversarele au replicat imediat iar Ilinca Păun a readus speranţele în tribune, scor 41-40. Oaspetele au marcat şi au avut 42-41. Amalia Cranta a recuperat o minge care a ajuns la Ilinca Păun, aceasta a pasat decisiv către Antonia Alexe iar ultima a finalizat un coş cât o victorie. La final a fost 46-43 pentru BC Star.

Chiar dacă a intrat mai greu în meci, Antonia Alexe a fost cea mai bună marcatoare din tabăra echipei BC Star Pro Basketball Academy, componenta alb-roşiilor bifând 17 puncte pentru gazde, ultimele patru fiind decisive pentru stabilirea învingătoarei în disputa cu Phoenix CSŞ 1 Constanţa. Ilinca Păun a contribuit cu nouă puncte şi patru pase decisive în jocul de sâmbătă iar Alexia Vlad-Neagu a plusat cu alte opt puncte şi două intercepţii. Maria Marin şi Amalia Cranta au înscris câte patru puncte fiecare iar Bianca Iordan şi Alexandra Barbu, ambele cu câte un coş din acţiune, au închis lista celor care au finalizat în ultima partidă pe care fetele pregătite de Liliana Barbu au susţinut-o în 2014. Următrea întâlnire a bucureştencelor va fi pe 10 ianuarie 2015 la Ploieşti, în faţa liderului CSŞ.

Toate rezultatele echipei BC Star Pro Basketball Academy din acest sezon competiţional le puteţi vedea aici...

Niciun comentariu: