luni, 26 ianuarie 2015

JUNIORI III. Înfrângere la scor cu Steaua Magic

Credit foto: Alina Cojocaru
Lotul masculin sub 14 ani al echipei BC Star Pro Basketball Academy a pierdut, duminică, în deplasare, scor 36-125, în faţa formaţiei Steaua Magic partida din cadrul etapei a şaptea din grupa C de califcare ce a contat pentru Campionatul Municipal de juniori trei. Jucătorii alb-roşii au avut numai sportivi născuţi în anii 2002-2003, cu un an sau doi mai mici decât limita de vârstă impusă la această categorie. În urma acestui rezultat, Eduard Harabagiu şi colegii săi se află pe locul patru în serie cu trei victorii şi trei înfrângeri, după încheierea turului.

Lider în grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal de juniori trei a rămas formaţia BC Slam, grupare care a câştigat detaşat toate partidele pe care le-a disputat şi a acumulat maximum de puncte, 12. Pe poziţia a doua în această serie se află Steaua Magic, cu două puncte mai puţin, în timp ce pe trei se găseşte 4Sports. Ierarhia este completată de Vilis, team care se află la egalitate de puncte cu echipa BC Star Pro Basketball Academy, însă victoria directă a alb-roşiilor îi menţine pe aceştia pe locul patru. Ultimele clasate sunt Dan Dacian şi BC Steaua. Următorul meci al echipei BC Star Pro Basketball Academy va avea loc pe data de 8 martie, atunci când băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă vor întâlni, în deplasare, pe Vilis, o formaţie care a realizat rezultate surprinzătoare în jocurile din tur.

Statistică Chiar dacă sunt la adăpostul unei victorii la 11 puncte diferenţă, componenţii echipei BC Star Pro Basketball Academy vor avea un meci foarte greu în disputa cu Vilis. În tur, pe teren propriu, jucătorii ab-roşii s-au impus cu scorul de 51-40. Detalii puteţi citi aici.

Meciul pe care jucătorii alb-roşii l-au disputat, duminică, în deplasare, în faţa formaţiei Steaua Magic, nu a avut istoric. Gazdele au dominat întâlnirea încă din primul minut şi nu au avut probleme în a se despride continuu pe tabela de marcaj. După primele zece minute de la primul angajament, amfitrionii au avut deja un avans de 32 de puncte, tabela indicând scorul de 37-5. A urmat un interval la fel de bun pentru adversari, aceştia marcând 36 de puncte şi primind doar 15 astfel că, la pauza mare a acestei întâlniri, echipa BC Star Pro Basketball Academy a fost condusă cu 20-72. După reluare ecartul dintre cele două grupări a continuat să se mărească şi a ajuns până la 97-26 cu zece minute înainte de sirenă, după un parţial de 25-6. La final am consemnat scorul de 125-36 pentru Steaua Magic.

Eduard Harabagiu a fost cel mai bun marcator din lotul alb-roşiilor, căpitanul echipei BC Star Pro Basketball Academy aducând 24 de puncte pentru oaspeţi. Matei Toader a înscris şase puncte, după o evoluţie mai bună decât în precedentele partide, în timp ce Alexandru Cişmaşu a mai adus un coş din acţiune. Darius Băjan, David Iancu, Georgian Harnagea şi Dragoş Toma au transformat fiecare una din cele două aruncări libere de care au beneficiat. După încheierea turului, jucătorii alb-roşii au bifat trei victorii în grupă şi mai au de disputat încă şase partide în seria C de calificare. Până pe 1 martie nu se vor mai programa meciuri din cauza vacanţei şcolare, astfel că băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă vor avea parte de antrenamente până la primele întâlniri din returul actualei ediţii de campionat municipal.

Pentru a putea vedea programul complet al echipei BC Star Pro Basketball Academy în returul grupei C de calificare din cadrul Campionatului Municipal de juniori trei, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: