joi, 29 decembrie 2011

PETRECERE. Distracţie maximă în Club Indie

Ultimele zile din 2011 au adus şi câteva ore de distracţie pentru componenţii echipei Baschet Club Star. Fetele şi băieţii au dansat şi s-au relaxat, miercuri, timp de şase ore, în Club Indie din Capitală, acolo unde a avut loc tradiţionala petrecere de sfârşit de an a alb-roşiilor. Au fost invitaţi şi părinţii sportivilor, dar şi antrenori şi oficiali. Evenimentul a început la ora 14.00 şi s-a încheiat la ora 20.00, aşa cum a fost stabilit.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO!


La petrecere au participat aproximativ 40 de fete şi de băieţi dar şi aproximativ 20 de părinţi. Distracţia a fost maximă, iar muzica a fost pe placul celor mici. De multe ori, cei mari au lăsat deoparte discuţiile şi s-au alăturat copiilor pe ringul de dans, astfel că toată lumea s-a simţit minunat. Club Indie a oferit o atmosferă de nedescris celor prezenţi, iar oficialii Baschet Club Star au mulţumit celor care le-au permis ca acest eveniment să aibă loc aici. Melodiile au fost alese de participanţi, astfel că reuşita show-ului nu a fost pusă la îndoială niciun moment, componenţii grupării din Capitală putând să se destindă preţ de câteva ore şi să uite de antrenamente şi de meciuri, fie chiar şi pentru o parte a unei zile care va rămâne mult timp în amintirea sportivilor.

Info La petrecerea din Club Indie au fost prezenţi şi antrenorii echipei Baschet Club Star însă şi invitaţi din afara grupării din Capitală. Totul a fost organizat aşa cum se cuvine cu ajutorul gazdelor acestui eveniment.

Lotul de jucătoare sub 18 ani al echipei Baschet Club Star nu a putut să ajungă în Club Indie deoarece Ioana Miroiu & Co au avut programat, de la ora 16.00, un antrenament în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103. "Ne-am fi dorit să fi fost toată lumea aici pentru că asta a fost şi ideea acestui eveniment. Din păcate, junioarele I sunt grupa noastră de performanţă şi vor intra în campionat încă din primele zile ale lunii ianuarie, aşa că programul lor nu trebuie să aibă nicio greşeală", a declarat Valentin Bâlă pentru site. Ioana Miroiu şi Diana Robu ar putea ajunge pe 2 ianuarie la lotul naţional feminin specific categoriei lor de vârstă, astfel că fetele de la Under 18 nu-şi pot permite niciun moment de respiro în pregătirea pentru fazele următoare ale acestui sezon, în Campionatele Naţionale feminine.

Cei prezenţi au apreciat acţiunea organizată de Baschet Club Star în colaborare cu Club Indie. "Atmosfera a fost senzaţională, copiii s-au simţit minunat iar noi, adulţii, am avut prilejul să ne cunoaştem şi să ne amintim despre momentele frumoase din acest sezon şi să ne facem planuri pentru 2012", a declarat un părinte. Ruxandra Mihai a adăugat faptul că şi-ar dori ca astfel de evenimente să nu dispară din programul grupării din Capitală. "Aş vrea ca şi anul viitor să avem parte de aşa ceva. Mi-a plăcut mult aici şi parcă nu-mi mai venea să plec", a mai adăugat căpitanul alb-roşiilor la categoria sub 13 ani. De joi, grupele Baschet Club Star şi-au reluat antrenamentele în sălile de educaţie fizică şi sport ale Şcolilor 119 şi 103.

Pentru a vedea mai multe poze de la petrecerea echipei Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: